Blog

Jouw intelligente onbewuste

Ons slimme onbewuste

Leestijd: 2 minuten
De snelheid van ons leven is exponentieel gestegen de afgelopen decennia mede als gevolg van de technologische ontwikkelingen. De mensheid produceerde in 2010 evenveel informatie in twee dagen als de…
Lees verder
Gedachten kun je trainen net zoals een sixpack

Gedachten kun je trainen net zoals een sixpack

Leestijd: 5 minuten
We vinden allemaal wel wat van onszelf: ik ben dom, knap, een ongemotiveerde werknemer, slechte vriendin, luie vriend, geen goede ondernemer of ik moet meer sporten. Herkenbaar? Deze gedachten komen voort uit…
Lees verder

Wat wij jou kunnen bieden

Online Cursussen

Sommige mensen vinden het nou eenmaal fijner om in hun eigen tempo, wanneer ze willen te werken aan hun ontwikkeling. Daarom bieden wij ook online cursussen aan via het Growth Circle platform.

Bekijk onze online cursussen

Coaches

Er zijn tegenwoordig zoveel coaches, waarschijnlijk zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij al een selectie gemaakt van de beste en meest inspirerende coaches die veel ervaring hebben in hun eigen vakgebied. Wij helpen je graag een goede match te maken!

Naar coaches

Blog

Op ons blog vind je artikelen met tips over persoonlijke en zakelijke groei, interviews met experts en coaches en andere inspirerende content over groeien.

Naar blog
Menu